ќновлено
2015-01-17
13:08

 афедра х≥м≥чного анал≥зу, експертизи та безпеки харчовоњ продукц≥њ

 афедра зд≥йснюЇ п≥дготовку фах≥вц≥в за напр€мами Д’≥м≥€Ф ≥ Д’арчов≥ технолог≥њ та ≥нженер≥€Ф. ѕ≥дготовка фах≥вц≥в зосереджена на питанн€х х≥м≥чного анал≥зу матер≥ал≥в, визначенн€ показник≥в €кост≥ та безпеки сировини, обТЇкт≥в довк≥лл€, продукт≥в харчуванн€, ви€вленн€ фальсиф≥кованоњ продукц≥њ (алкогольних напоњв, молочних ≥ мТ€сних продукт≥в, борошна, сок≥в, кави, шоколаду тощо), створенн€ матер≥ал≥в дл€ ≥ммоб≥л≥зац≥њ токсичних в≥дход≥в, систем мон≥торингу забрудненн€ сировини ≥ продукт≥в харчуванн€ важкими металами, н≥тратами, пестицидами, канцерогенними речовинами, сучасних антибактер≥альних пакувальних матер≥ал≥в дл€ продовженн€ терм≥ну збер≥ганн€ харчових продукт≥в, розробленн€ ефективних та економ≥чно доц≥льних технолог≥й виробництва €к≥сноњ, ф≥з≥олог≥чно безпечноњ, конкурентоспроможноњ харчовоњ продукц≥њ. Ќауков≥ досл≥дженн€ провод€тьс€ у сп≥вроб≥тництв≥ з науковц€ми ягелонського ун≥верситету та  рак≥вськоњ пол≥техн≥ки (ѕольща), ун≥верситету ≥мен≥ Ўтефан чел ћаре (факультет харчовоњ ≥нженер≥њ м. —учава, –умун≥€), Ќац≥онального ун≥верситету харчових технолог≥й (м.  ињв). ѕогоджен≥ маг≥стерськ≥ програми зг≥дно з €кими студенти мають змогу отримувати подв≥йн≥ дипломи маг≥стра „Ќ” ≥  рак≥вськоњ пол≥техн≥ки. ¬ипускники кафедри можуть працювати викладачами в навчальних закладах, науково-досл≥дних ≥нститутах, ≥нженерами-х≥м≥ками та технологами в рег≥ональних органах з контролю €кост≥ сировини та промисловоњ продукц≥њ, п≥дприЇмствах харчовоњ та переробноњ промисловост≥, лаборатор≥€х контрольно-анал≥тичних служб (санеп≥демстанц≥њ, еко≥нспекц≥њ, г≥дрометеоролог≥њ).
¬аш≥ зауваженн€, запитанн€ та пропозиц≥њ:webmaster±Г@ђдАDЧШchnu.edu.ua
 © 1999-2010 „ерн≥вецький нац≥ональний ун≥верситет ≥мен≥ ёр≥€ ‘едьковича; ѕрограмуванн€:  рамар ј.¬.